What would you do?

Deaf in the Picture Voor iedereen die er net zoals ik naar uitkeek om in mei naar Amsterdam te trekken: slecht nieuws. Vorig weekend in Nederland via via vernomen en nu ook officieel bevestigd gekregen: de tweede editie van het filmfestival ‘Deaf in the Picture’ in mei gaat jammer genoeg niet door en wordt uitgesteld naar november 2007 (15 tot 18 november). Er zouden een aantal films nog niet klaar zijn. Jammer, healing ik keek ernaar uit.

Maar geen nood, check gelukkig is er rond ongeveer dezelfde periode (van 11 tot 19 mei 2007) het EK Deaf Volley in Kortrijk. Zeker ook absoluut de moeite waard om naartoe te gaan.

Deaf in the Picture Voor iedereen die er net zoals ik naar uitkeek om in mei naar Amsterdam te trekken: slecht nieuws. Vorig weekend in Nederland via via vernomen en nu ook officieel bevestigd gekregen: de tweede editie van het filmfestival ‘Deaf in the Picture’ in mei gaat jammer genoeg niet door en wordt uitgesteld naar november 2007 (15 tot 18 november). Er zouden een aantal films nog niet klaar zijn. Jammer, healing ik keek ernaar uit.

Maar geen nood, check gelukkig is er rond ongeveer dezelfde periode (van 11 tot 19 mei 2007) het EK Deaf Volley in Kortrijk. Zeker ook absoluut de moeite waard om naartoe te gaan.

De laatste nieuwe vlog van Joey Baer vind ik wel een goede. De situatie is ook zo herkenbaar. Dichtbij blijven staan om te zien of ze toch wel dat broodje maken dat je gevraagd hebt, asthma
en geen ander.

What would you do? Gewoon zwijgen en naar buiten lopen terwijl iedereen denkt dat Doven sukkelaars zijn die niet kunnen schrijven? En iedereen denkt dat jij er de oorzaak van bent dat ze zo lang moeten wachten? Of de situatie rechtzetten en het personeel duidelijk maken dat ze niet kunnen lezen?

One response to “What would you do?”

  1. Dat is idd vervelend situatie, had ik ook meegemaakt en toch ging ik niet zwijgen ervandoor in geval met bestellingen van smos 😉

    Andere geval toen ik met paar frontrunners collega’s onderweg met de trein gingen in Noorwegen op weg naar Aal nadat wij uit Bergen vertrokken en het bleek dat wij in foute trein zaten, ging ik op de achterkant van het ticket schrijven met vragen in het Engels voor de conducteur en wat kreeg ik het antwoord? Hij praatte recht tegen mij aan …
    Dat maakte mij woedend en gefrustreerd, ik bleef diep adem inhalen om te beheersen en schreef het weer op. Hij antwoordde weer met zijn stem, aaargggghhhhh!!!!
    In tien minuten bleven collega’s en ik hopeloos te wachten op de volgende halte, op de laatste moment wees de contucteur naar de treinportier en wees buiten naar de volgende trein om naar Aal te gaan. We waren zeer opgelucht! Tijdens die tien minuten hadden wij beetje in paniek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s