Beste wensen

Het is hier lang stil geweest. Het was druk. Ik heb enorm veel dingen waarover ik wil schrijven, troche
maar vaak hebben die ook te maken met mijn werk, here en het is niet zo simpel om wat daar gebeurt ineens op het wijde internet te publiceren. Ik hoop dat ik daarin voor 2007 een beter evenwicht vind.

En net zoals iedereen denk ik, pregnancy
hoop ik dat we snel concrete en mooie gevolgen gaan mogen zien van de erkenning van VGT. Ik kan alvast vertellen dat we vorige week daarover een heel positief overleg hebben gehad op het kabinet Cultuur. Waarover later meer.

Verder hoop ik voor 2007 ook dat we binnen Fevlado een goede uitweg vinden uit het handicap/taalminderheid-debat dat momenteel gevoerd wordt.

Maar nu ga ik er eerst een paar dagen tussenuit, naar Bristol. Dat zal goed doen.

Voor wie in het feestgedruis even tijd heeft, ga zeker eens kijken naar de wensen-pagina op de website van Fevlado. Zeer mooi gedaan. Proficiat aan Ludwina en Edwin voor het idee en het goede werk.

Beste wensen voor 2007!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s