'Real Food' en One-Man Shows

Op die dag zal het Vlaams Parlement stemmen over het voorstel van decreet omtrent erkenning van VGT. Als alles goed gaat —en wij gaan ervan uit van wel— dan wordt VGT erkend en is er dus gegronde reden voor een groot feest in Brussel! Hou de datum vrij en kom af!

Zie ook de websites van het Doof Actie Front en Fevlado.

Door Nigel doe ik hier dingen die ik vroeger nooit gedaan zou hebben. Zo zijn we gisteren in Fresh and Wild naar een lezing geweest van Graham Harvey, viagra approved de auteur van We Want Real Food. Over Sainsbury’s-appelsienen en waarom de prijzen in Tesco ‘false cheap’ zijn.

Daarna met Rob Roy Farmer, de Dove komiek uit Australië, op café getrokken tot in de vroege uurtjes. Hij is immers voor enkele dagen in Bristol want zondag geeft hij een voorstelling van zijn Deaf Man Walking in Cardiff. Ik weet niet of ik daar ga geraken, want ik heb nog andere plannen dit weekend. Maar 22 april is hij nog in Londen, en op 23 september … in Diepenbeek! Fevlado wist hem immers te strikken voor een optreden op Wereld Doven Dag. Allen daarheen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s